Snel en gezond groeien

Affiliate marketing voor webshops

Abonnement Contact

Waarom zou ik affiliate marketing gebruiken?

Er zijn tientallen vormen van online marketing, maar bijna geen enkele vorm is zo controleerbaar en meetbaar als affiliate marketing. Door affiliates of publishers jouw producten of diensten te laten promoten creëer je een geloofwaardige online aanwezigheid. Jij kunt van jezelf wel zeggen hoe goed jouw producten of diensten zijn, maar het is toch veel beter als iemand anders dat doet?

Maak je eigen affiliate marketing programma

Dit klinkt heel ingewikkeld, maar is met een WooCommerce webshop juist heel gemakkelijk.

Goed beheersbaar

Met je eigen ‘affiliate programma’ heb je goed overzicht en voorkom je een wirwar van publishers die niets met jouw merk te maken hebben. Iedereen kan zich heel gemakkelijk aanmelden via jouw webshop, hoe gaaf is dat?

Niet afhankelijk van een bepaald platform

Zodra je jouw webshop aanmeld bij Daisycon krijg je een lijst met publishers die jouw producten of diensten willen promoten. Zit jouw webshop in een specifieke markt of niche? Dan kan het zijn dat deze publishers niet helemaal in jouw straatje passen.

Meer vrijheid in keuze van publishers

Deze sluit aan bij de afhankelijkheid van het platform, je kunt nu iedereen benaderen die je maar wilt. Wil je een bepaalde influencer benaderen? Geen probleem!

Professionele uitstraling

Als je aangeeft dat je een eigen affiliate programma hebt val je direct op. Grote spelers hebben het vaak, maar dat betekent niet dat het voor jou onmogelijk is.

Eigen affiliate marketing programma

€149

Per maand
Dit wil ik
Beginnen