Gebruik affiliate marketing

Voor jouw
WooCommerce webshop

Abonnement Contact

Affiliate marketing 
voor WooCommerce

Ben je op zoek naar een manier om meer verkeer naar je WooCommerce webshop te genereren en je inkomsten te verhogen? Overweeg dan om een eigen affiliate programma te creëren. Met een affiliate programma kunnen andere websites en influencers je producten en diensten promoten en in ruil daarvoor een commissie ontvangen op de verkoop die ze genereren.

Wij laten je graag zien hoe je zelf een affiliate programma kunt creëren voor je WooCommerce webshop en hoe Affiliate Marketeers je hierbij kan helpen.

Kan ik met mijn WooCommerce webshop affiliate marketing doen?

Een eigen affiliate programma kan je verschillende voordelen bieden, zoals:

  1. Meer verkeer: Door affiliates in te schakelen om je producten en diensten te promoten, kun je meer verkeer naar je webshop genereren.
  2. Meer conversies: Aangezien affiliates gericht verkeer naar je webshop brengen, is de kans groter dat deze bezoekers ook daadwerkelijk een aankoop doen.
  3. Kostenbesparend: In tegenstelling tot het werken met een affiliate netwerk hoef je geen commissie te betalen aan een tussenpersoon zoals Daisycon. Hierdoor kun je meer geld overhouden om te investeren in andere marketingactiviteiten.

Hoe werkt het creëren van een eigen affiliate programma?

Het creëren van een eigen affiliate programma voor je WooCommerce webshop is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  1. Installeer affiliate software: Om een eigen affiliate programma te creëren, moet je affiliate software installeren in de back-end van je WooCommerce webshop. Affiliate Marketeers kan je helpen bij het installeren van de software en het opzetten van het programma.
  2. Stel commissies in: Stel een commissie in die je wilt betalen aan affiliates voor de verkoop van je producten en diensten. Dit kan een vast bedrag per verkoop zijn of een percentage van de verkoopprijs.
  3. Maak promotiemateriaal: Maak promotiemateriaal zoals banners, tekstlinks en productfeeds die affiliates kunnen gebruiken om je producten en diensten te promoten.
  4. Werf affiliates: Ga actief op zoek naar affiliates die geïnteresseerd zijn in het promoten van je producten en diensten. Je kunt dit doen door contact op te nemen met websites in je niche, door sociale media te gebruiken of door gebruik te maken van het affiliate netwerk van Affiliate Marketeers.
  5. Monitor en meet resultaten: Houd de resultaten bij en meet welke affiliates het meest effectief zijn in het genereren van verkoop. Pas je strategie aan om de conversie te verbeteren.

Hoe kan ik hiermee beginnen?

Hoewel bovenstaande niet ingewikkeld is, kan het wel heel tijdrovend zijn. Daarom helpt Affiliate Marketeers jou hier graag mee verder. Wij helpen je met bovenstaande zaken, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je business!

Eigen affiliate programma

€149

Per maand
Dit wil ik
Beginnen